5.4.06

Lo recuerdas?

Vet aqui que un dia, fa molt i molt de temps hi havia una princeseta trista i jove que feia molt poc que havia perdut el seu pare i la seua mare.
Aleshores va aparèixer un princep muntat en un cavall blanc, era una figura gal·lan amb un dolç sumriureque embolcallan la princesa amb el perfum d'una rosa i axugant-li les llagrimes del seu rostre li va dir:


- Petita hauràs de portar tota aquesta pena i aquesta tristesa amb tu, però no perdis aquesta noblesa i aquesta força quan creixis, això és perquè recordis el dia d'avui.

- Ens turnarem a trobar?

- Amb aquest anell estaras sempre el meu custat.

Aquell anell que li va donar era un anell de compromís com ella creia? Es possible...
Sigui com sigui a la princesa li va impressionar tant aquell princep que el final va decidir que ella mateixa seria com ell.


""EN COMPTES DE SER UNA DAMA A QUI S'HA DE PROTEGIR, JO VULL CONVERTIRME EN UN PRINCEP""

¡Sekai wo kakumei suru chikara wo! (aquest es el poder per revolucionar el món)
¡zettai unmei mokushiroku! (el desti final l'apocalipsis)


Aizz....las dos nos encantaba esta serie, recuerdas? lo recuerdas verdad?? yo se que tu lo recuerdas todo esto cn cariño,sabes? e encontrado un monton de utenas por el mundo, pero ninguna es como tu, tu eres la unica utena original, mi princesa, la q me protegia , la q me dedikaba sonrisas , la q me llenaba de vida cn sus miradas de ternura, aizzz añoro tanto esos mimitoz , me e vuelto tan fria, las dos emos cambiado,( coño an pasado dos años desde que nos conozimos) eramos unas pekes, tan ingenuas, tan lloronas aizz,tan preocupativas,algun dia volvere a disfrutar de tus brazos, de momento esto nunka me cansare de decirtelo:


Image Hosted by ImageShack.us

T'astimu peke kaktus

1 Comments:

Blogger Yumi dice...

aiss....peke kaktus t'estimooo!!!!!!!

7:07 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home